STUDLAND VILLAGE HALL

After the demolition of the existing village hall, a larger replacement hall was constructed on an already tight plot comprising a steel-framed brick & timber-clad building with a slate roof constructed of piled foundations.

COMMUNITY

SCOPE OF WORK

After demolition of the existing village hall a larger replacement hall was constructed on an already tight plot comprising a steel framed brick & timber clad building with a slate roof constructed of piled foundations.

LOCATION
Studland, Dorset

ARCHITECT
Chris Pacey Architects

CONTRACT VALUE
£535k

EMPLOYER

The Secretary, Studland Village Hall
Keveral, Agglestone Road, Studland
Dorset BH19 3BZ

RELATED PROJECTS

CERNBE ABBAS COMMUNITY CENTRE

A new Village Hall constructed adjacent to water meadows of piled foundations to cope with poor bearing capacity of the natural soils. The hall…

STURMINSTER NEWTON EXCHANGE

A new Community Centre constructed as a part of the Sturminster Newton regeneration – providing the Stour Hall with wide stage…

ST MARY’S BUS SHELTER

An oak framed structure with a tiled canopy of brick dwarf walls, glazed panels and benching provide a convenient waiting area for pupils…

WHY NOT GET IN TOUCH?

We welcome the opportunity to meet with you and hear about your project. So please get in touch using the details listed below.

T. +44 (0) 1258 472394
E. info@a-hammond.co.uk

Worton House
Church Street
Sturminster Newton
Dorset DT10 1DB

15 + 14 =