CERNE ABBAS VILLAGE HALL

Constructed adjacent to water meadows of piled foundations to cope with poor bearing capacity of the natural soils. 

COMMUNITY

SCOPE OF WORK

Constructed adjacent to water meadows of piled foundations to cope with poor bearing capacity of the natural soils. The hall was constructed using a steel framed structure with brick and flint block walls and a slate roof. 

LOCATION
Cerne Abbas, Dorset

ARCHITECT
Chris Romain

CONTRACT VALUE
£467K

EMPLOYER

Ceren Abbas Village Hall Committee

RELATED PROJECTS

STURMINSTER NEWTON EXCHANGE

A new Community Centre constructed as a part of the Sturminster Newton regeneration – providing the Stour Hall with wide stage… 

STUDLAND VILLAGE HALL

After demolition of the existing village hall a larger replacement hall was constructed on an already tight plot comprising a steel framed…

ST MARY’S STAFF ACCOMMODATION

A pair of new staff houses, traditionally constructed with brick and tile to blend into the school campus…

WHY NOT GET IN TOUCH?

We welcome the opportunity to meet with you and hear about your project. So please get in touch using the details listed below.

T. +44 (0) 1258 472394
E. info@a-hammond.co.uk

Worton House
Church Street
Sturminster Newton
Dorset DT10 1DB