ST. ALDHELMS CHURCH CENTRE

The new building and car park was constructed as an extension to the existing Church and replaced a post war Nissen hut.

ECCLESIASTICAL

SCOPE OF WORK

Positioned behind St Aldhelm’s Church in the historic seaside resort of Weymouth. The new building and car park was constructed as an extension to the existing Church and replaced a post war Nissen hut.

LOCATION
Weymouth, Dorset

ARCHITECT
John Stark and Crickmay Partnership

CONTRACT VALUE
Undisclosed

EMPLOYER

St. Aldhelm’s Church

RELATED PROJECTS

ST. PAUL’S CHURCH CENTRE

Combined with refurbishment of the church facilities including replacement floors, a new Meeting & Community Room was constructed..

CERNE ABBAS COMMUNITY CENTRE

A new Village Hall constructed adjacent to water meadows off piled foundations to cope with poor bearing capacity of the natural soils.

SHILLINGSTONE PRIMARY SCHOOL

A new school built on a greenfield site as a replacement to the old Victorian school, a laminated timber frame structure with a…

WHY NOT GET IN TOUCH?

We welcome the opportunity to meet with you and hear about your project. So please get in touch using the details listed below.

T. +44 (0) 1258 472394
E. info@a-hammond.co.uk

Worton House
Church Street
Sturminster Newton
Dorset DT10 1DB